oglasi logo

 Oglas - Tahitian Noni sok - original Morinda sok

oglasi
 Svi oglasi Unesi oglas     Firme u Grad Zagreb

   


Oglasio/la: Robert
Telefon:0915950417
Županija:Grad Zagreb
Kategorija oglasa: Ostalo
Šifra oglasa:158143

Text oglasa:
ŠTITITE SVOJE ZDRAVLJE I POMOZITE VAŠEM TIJELU DA SE SAMO REGENERIRA!
Tahitian Noni juice je ekskluzivni proizvod poduzeća Morinda Inc. (USA Utah) – prema lat. nazivu biljke Morinda citrifolia. Morinda citrifolia pripada porodici Rubiaceae, nazivaju je „kraljicom ljekovitih biljaka“. Tahitian Noni Juice je sok od ploda biljke Noni koja je samonikla i raste na otočju Francuske Polinezije, od kojih je najpoznatiji Tahiti. Starosjedioci Polinezijskog otočja već više od 2000 godina poznaju i upotrebljavaju ovu savršenu biljku.
Tahitian Noni nalazi se na listi FDA (Food and drug administration USA) kao apsolutno siguran proizvod za konzumaciju i da ne sadrži nikakve za zdravlje štetne tvari. Tahitian Noni sok testiran je na više od 300 različitih toksina i svaki je dao negativne rezultate. Sam sok prolazi termalnu pasterizaciju koja ga štiti, ali dopuštajući svim komponentama da ostanu aktivne. Tahitian Noni sok sadrži više od 100 minerala, vitamina, enzima, ugljikohidrata i elemenata u tragovima. Noni je biljka koja sadrži 155 bioloških sastojaka. Najvažniji od tih sastojaka je PROKSERONIN i enzim PROKSERONAZA. Ta dva sastojka omogućuju ljudskom tijelu stvaranje KSERONINA najvažnijeg spoja za obnovu svih molekula u tjelesnim stanicama.
Tahitian Noni Juice djeluje općenito na zdravlje i pobuđuje vlastite sposobnosti tijela na regeneraciju tj. ozdravljenje.
Ključni sastojici su: Morinda citrifolia (noni) voćni nektar iz kaše nonija iz Francuske Polinezije 89%, koncentrirani sok od grožđa 5.5%, koncentrirani sok od borovnice 5.5%.
Nije napravljen od sušenog nonija ili od nonija u prahu.
ZNANSTVENE POTVRDE
Dr.Ralph Heinicke je istraživač u području enzima. Prilikom svojih istraživanja o ananasu i o enzimu bromelainu, otkrio je i spoj kseronin, kojeg ljudsko tijelo nužno treba da bi moglo obnoviti izabrane molekule tjelesnih stanica. Ustanovio je da život bez kseronina nije moguć. U nastavku istraživanja je otkrio da plod Noni ima 800 puta više prokseronina nego plod ananasa, a tako su potvrdili i znanstvenici u Japanu, Francuskoj, Meksiku te Havajima. Razvijen je i patentiran postupak za pripravljanje juice-a, tako da se puni u staklene boce radi upotrebljivosti više godina, a važni sastojci sačuvani. Dodano je 11% prirodnog voćnog soka (grožđa i borovnica) da bi se poboljšao okus.
Visoka učinkovitost TAHITIAN NONI SOKA bila je ispitana na 8000 pacijenata. Rezultati istraživanja dr. Neila Solomona temelje se na podacima 20 liječnika koji su svojim pacijentima davali sok/juice biljke Noni, ali neovisno od tvrtke Morinda Inc.
REZULTATIISTRAŽIVANJA DR.NEIL SOLOMONA (koji je autor u New York Timesu, kolumnist za L.A.Times, komentator za zdravstvo na CNN-u te tajnik Health & Menthal Hygiene Maryland)
Tahitian Noni juice se počeo prodavati u Americi od 1996.godine, dok je u prosincu 2002.godine prošao inspekciju Europskog Novel Food Act odbora. Nakon strogih testiranja, utvrđeno je da kroz laboratorijska testiranja nisu utvrđena nikakve indikacije nepovoljnih učinaka kao toksičnost ili drugih alergijiskih učinaka.
Mnoge druge studije promatrale su životinje i ljude koji su dnevno konzumirali i do sedam boca noni soka bez nepovoljnih učinaka, što dovodi do spoznaje da se ne možemo predozirati noni sokom, iako postoje ljudi i životinje koji su alergični na neke od sastojaka noni soka.
NUSPOJAVE?
Uglavnom nema nuspojava, a samo je nekolicina osjećala nuspojave kao što su: osip, mučnine, proljev i svrbež, dok je tek manje od 1% konzumenata imalo alergijske reakcije. U roku od 24h od prestanka konzumiranja noni soka većina nuspojava uzrokovanih alergijom nestaju.
Noni sok se može uzimati sa svim lijekovima jer je prirodni voćni sok.
Više informacija na:


oglasi, Tahitian Noni sok - original Morinda sok 1
1
Tahitian Noni sok - original Morinda sok
1

oglasi
Pošalji ovaj oglas prijatelju:
E-mail primaoca: Vaše ime:
Vaš E-mail:

malioglasi
Kontaktirajte Robert putem ovog obrasca:
Poruka:                                                                    
  
 Vaš E-mail:
 
VOZILA i PLOVILA
Automobili, Vozila
Autodijelovi & Auto-oprema
Brodovi & Plovila
Brodooprema & dijelovi
Bicikli
Camp kućice & camp vozila
Mopedi & Skuteri
Motocikli
Motocikl-dijelovi & oprema
Šumska & poljoprivredna vozila
DOM
Antikviteti & Umjetnost
Dječji artikli & igračke
Gradjevinski materijal
Kuće-Vikendice-Tereni
Kućna tehnika-Strojevi
Namještaj
Odjevni predmeti i sl.
Stanovi-Apartmani-Lokali
Za kuću i vrt


ELEKTRONIKA
Foto & Video
Glazba-Film-DVD
Informatika
Informatička oprema & dijelovi
Telefoni
TV-Radio-Video-Stereo
TV-igre


HOBI
Glazbeni instrumenti
Knjige
Lov & Ribolov
Oružje
Satovi & Nakit
Sport & Hobi
Ulaznice & Putovanja

ŽIVOTINJE
Životinje
POSLOVNO
Alati-Strojevi
Najam
Poslovni kontakti
Turizam
Usluge
Posao, zaposlenja
Medicinska oprema


OSTALO
Ostalo

KONTAKT  |  PODRŠKA
© Copyright 2003 - 2017   HrvatskiOglasi.com   Sva prava pridržanamediji imenik