oglasi logo

 Oglasi Plitvicka Vila

oglasi
 Svi oglasi Unesi oglas Oglasi u Karlovačka Katalog firmi

 Plitvicka Vila

oglasi oglasi
oglasi
oglasi
oglasi


Lokacija: Karlovačka

Adresa: Grabovac b.b. 47245 Rakovica

Tel. 047-801 842

Web adresa:

e-mail:

Nalazimo se u prelijepom malom mjestu Grabovac, koje pripada općini Rakovica. Općina Rakovica je neposredno prirodni i urbani susjed Nacionalnog parka Plitvička jezera, smještena na pola puta između Zagreba i Zadra, idealna za odmor i predah turista i puna prirodnih znamenitosti. Poznata je kao najveća tradicionalna turistička kontinentalna destinacija sa stoljetnom ugostiteljskom i poljoprivrednom tradicijom vezanom uz turizam. Kroz Rakovicu prolazi najvažnija hrvatska cestovna magistrala prema Jadranskom moru. Mnogobrojnim turistima i prolaznicima poznata je kao Plitvička cesta ili zelena magistrala sjever-jug, bogata restoranima s autohtonim jelima. "Plitvička vila", otvorena 23.12.2003. godine, nudi Vam uslugu smještaja u 18 moderno namještenih soba s ukupno 45 ležaja. Na mirnom mjestu i u obiteljskoj atmosferi omogućiti ćemo Vam ugodan odmor. Možete birati između 12 dvokrevetnih, 4 trokrevetne i 2 četverokrevetne sobe. Svaka soba ima grijanje, televizor i kupaonicu s tušem i wc-om. Imamo i uređeno parkiralište za otprilike 25 vozila. "Plitvička vila***" ima mogućnost primanja cijelog autobusa, a grupe dobivaju popust po dogovoru!! Na recepciji možete dobiti sve potrebne informacije o dodatnim sadržajima i po Vašoj želji možemo Vam organizirati izlete i vođenja, poput raftinga, obilaska Baraćevih spilja itd. U sklopu objekta nalazi se suvenirnica s raznovrsnim ukrasima i predmetima od prirodnog materijala, a također je na raspolaganju i vanjska terasa za goste. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da nas posjetite.

oglasi
Preporuèi ovu stranicu prijatelju:
E-mail primaoca: Vaše ime:
Vaš E-mail:

malioglasi
Kontaktirajte Plitvicka Vila putem ovog obrasca: Na žalost oglašivač nije ostavio e-mail adresu! Zovite gs s toga na telefon.
Poruka:                                                                    
  
 Vaš E-mail:
 


malioglasi

VOZILA i PLOVILA
Automobili, Vozila
Autodijelovi & Auto-oprema
Brodovi & Plovila
Brodooprema & dijelovi
Bicikli
Camp kućice & camp vozila
Mopedi & Skuteri
Motocikli
Motocikl-dijelovi & oprema
Šumska & poljoprivredna vozila
DOM
Antikviteti & Umjetnost
Dječji artikli & igračke
Gradjevinski materijal
Kuće-Vikendice-Tereni
Kućna tehnika-Strojevi
Namještaj
Odjevni predmeti i slicno
Stanovi-Apartmani-Lokali
Za kuću i vrt


ELEKTRONIKA
Foto & Video
Glazba-Film-DVD
Informatika
Informatička oprema & dijelovi
Telefoni
TV-Radio-Video-Stereo
TV-igre


HOBI
Glazbeni instrumenti
Knjige
Lov & Ribolov
Oružje
Satovi & Nakit
Sport & Hobi
Ulaznice & Putovanja

ŽIVOTINJE
Životinje
POSLOVNO
Alati-Strojevi
Najam
Poslovni kontakti
Turizam
Usluge
Posao, zaposlenja
Medicinska oprema


OSTALO
Ostalo
Oglasi za sve kategorije, kupujem i prodajem. Oglasi se u Hrvatskoj! Malioglasi u oglasniku HrvatskiOglasi.com su za privatne osoba i obrte u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Oglasi u svakoj županiji: Grad Zagreb, Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodskoposavska, Zadarska, Osječko-baranjska, Šibensko-kninska, Vukovarsko-srijemska, Splitsko-dalmatinska, Istarska, Dubrovačko-neretvanska, Medjimurska, kao i u  gradovima i njihovoj okolini: Zagreb, Karlovac, Osijek, Vukovar, Slavonski brod, Bjelovar, Sisak, Vinkovci, Pazin, Gospić, Varaždin, Krapina, Koprivnica, Čakovec, Rijeka, Pula, Umag, Rab, Krk, Zadar, Nin, Biograd na moru, Šibenik, Vodice, Skradin, Knin, Drniš, Split, Trogir, Senj, Sinj, Dubrovnik, Hvar, Brač, Bol, Brela, Plitvice, Kornati, Brijuni, Slapovi Krke i ostali.

Oglasi za ovaj oglasnik su kontrolirani i aktualni oglasi. Oglasi prikazani na HrvatskiOglasi.com nisu jedini, oglasnik nudi efikasno oglašavanje turističke ponude za vaš obrt ili neke druge djelatnosti kao Boende i Kroatien putem prezentiranja u Katalogu firmi. Ovo je brz, efikasan i jednostavan oglasnik gdje će vaši oglasi biti vidjeni.

KONTAKT  |  PODRŠKA
© Copyright 2003 - 2017   HrvatskiOglasi.com   Sva prava pridržana
reklama