oglasi logo

 Oglasi ALFA PRO d.o.o.

oglasi
 Svi oglasi Unesi oglas Oglasi u Inozemstvo Katalog firmi

 ALFA PRO d.o.o.

oglasi oglasi
oglasi
oglasi
oglasi


Lokacija: Inozemstvo

Adresa:

Tel. +311(011)240-1215

Web adresa: http://www.alfapro.co.rs

e-mail: prodaja@alfapro.co.rs

Alfa Pro d.o.o. iz Beograda je dugogodišnji distributer najkvalitetnijih skenera, katera, uređaja za obradu grafike i softvera na poljima komercijalne i POS grafike, CAD/CAM/GIS-a, sa naročitim fokusom na velike formate, Laser Pro masina(sistema) za lasersko graviranje (graverica). Kompanije sa kojima sarađujemo su: Hewlett-Packard (SSP ugovor), Seiko I Infotech (od 2005), Kodak (saradnja sa Encadom od 1995), Summa (od 1990), Contex (saradnja sa Vidarom od 1991), SEAL Brands (sa Huntgraphicsom od 1998), Mutoh (od 2000), Neolt (od 1998), SafeNet (Rainbow technologies od 1995), SecuTech (od 2006), GCC i Dimension (2007). Alfa Pro d.o.o. je vodeći ovlašćeni distributer, uvoznik i serviser najkvalitetnijih profesionalnih uređaja: • ink-jet (pigmentni, eko-solventi i solventi (Seiko, Mutoh, Kodak) • katera (SummaCut) • mono / kolor skenera (CONTEX) • noževa za naknadnu obradu grafike (NEOLT) • uređaja za lasersko graviranje, sečenje i markiranje (LaserPro- GCC) • hardverskih ključeva za zaštitu softvera (Unikey, SecuTech, Sentinel, SafeNet)

oglasi
Preporuèi ovu stranicu prijatelju:
E-mail primaoca: Vaše ime:
Vaš E-mail:

malioglasi
Kontaktirajte ALFA PRO d.o.o. putem ovog obrasca:
Poruka:                                                                    
  
 Vaš E-mail:
 


malioglasi

VOZILA i PLOVILA
Automobili, Vozila
Autodijelovi & Auto-oprema
Brodovi & Plovila
Brodooprema & dijelovi
Bicikli
Camp kućice & camp vozila
Mopedi & Skuteri
Motocikli
Motocikl-dijelovi & oprema
Šumska & poljoprivredna vozila
DOM
Antikviteti & Umjetnost
Dječji artikli & igračke
Gradjevinski materijal
Kuće-Vikendice-Tereni
Kućna tehnika-Strojevi
Namještaj
Odjevni predmeti i slicno
Stanovi-Apartmani-Lokali
Za kuću i vrt


ELEKTRONIKA
Foto & Video
Glazba-Film-DVD
Informatika
Informatička oprema & dijelovi
Telefoni
TV-Radio-Video-Stereo
TV-igre


HOBI
Glazbeni instrumenti
Knjige
Lov & Ribolov
Oružje
Satovi & Nakit
Sport & Hobi
Ulaznice & Putovanja

ŽIVOTINJE
Životinje
POSLOVNO
Alati-Strojevi
Najam
Poslovni kontakti
Turizam
Usluge
Posao, zaposlenja
Medicinska oprema


OSTALO
Ostalo
Oglasi za sve kategorije, kupujem i prodajem. Oglasi se u Hrvatskoj! Malioglasi u oglasniku HrvatskiOglasi.com su za privatne osoba i obrte u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Oglasi u svakoj županiji: Grad Zagreb, Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodskoposavska, Zadarska, Osječko-baranjska, Šibensko-kninska, Vukovarsko-srijemska, Splitsko-dalmatinska, Istarska, Dubrovačko-neretvanska, Medjimurska, kao i u  gradovima i njihovoj okolini: Zagreb, Karlovac, Osijek, Vukovar, Slavonski brod, Bjelovar, Sisak, Vinkovci, Pazin, Gospić, Varaždin, Krapina, Koprivnica, Čakovec, Rijeka, Pula, Umag, Rab, Krk, Zadar, Nin, Biograd na moru, Šibenik, Vodice, Skradin, Knin, Drniš, Split, Trogir, Senj, Sinj, Dubrovnik, Hvar, Brač, Bol, Brela, Plitvice, Kornati, Brijuni, Slapovi Krke i ostali.

Oglasi za ovaj oglasnik su kontrolirani i aktualni oglasi. Oglasi prikazani na HrvatskiOglasi.com nisu jedini, oglasnik nudi efikasno oglašavanje turističke ponude za vaš obrt ili neke druge djelatnosti kao Boende i Kroatien putem prezentiranja u Katalogu firmi. Ovo je brz, efikasan i jednostavan oglasnik gdje će vaši oglasi biti vidjeni.

KONTAKT  |  PODRŠKA
© Copyright 2003 - 2017   HrvatskiOglasi.com   Sva prava pridržana
reklama