oglasi logo

 Oglasi Lovrinović d.o.o.

oglasi
 Svi oglasi Unesi oglas Oglasi u Grad Zagreb Katalog firmi

 Lovrinović d.o.o.

oglasi oglasi
oglasi
oglasi
oglasi


Lokacija: Grad Zagreb

Adresa:

Tel. 0922630269

Web adresa: http://www.lovrinovic.hr

e-mail: info@lovrinovic.hr

TROŠKOVNIK-PONUDA ZA ADAPTACIJU KUPAONICE PO SISTEMU KLJUČ U RUKE DO 4 M2 PODNE POVRŠINE KUPAONICA CLASIK : 1.dobava folije te zaštita poda od kupaonice do izlaza iz stana 2.demontaža sanitarije kada,ogledalo,wc,slavine,ormari itd. 3.demontaža zidnih i podnih pločica 4.demontaža starih odvodnih i dovodnih cijevi sve do glavne vertikale u kupaonici 5.dobava vreća za šutu odvoz šute na deponij 6.dobava materijala ugradnja novih dovodnih i odvodnih cijevi u kupaonici 7.dobava materijala elektro instalaterski radovi do 2 izlaza sa finom montažom 8.dobava materijala izravnavanje zidova priprema za keramiku 9.dobava materijala izravnavanje poda te postava izolacije na pod 10.dobava materijala impregniranje zidova i poda 11.dobava keramike i veznog materijala te postava keramike na zid i pod 12.dobava i montaža tuš kade 80x80 ili 90x90 ili ležeća kada 1 kom 13.dobava i montaža wc školjke,daske i vodokotlića 1 kom 14.dobava i montaža umivaonika 1 kom 15.dobava i montaža ogledala 1 kom 16.dobava i ugradnja sifona 3 kom umivaonik,kada i perilica rublja 17.dobava i montaža kutnih ventila 3 kom 18.dobava i montaža mješalice za umivaonik 1 kom 19.dobava i montaža mješalice za kadu 1 kom 20.dobava i montaža pipe za perilicu rublja 1 kom 21.dobava materijala bojanje stropa u kupaonici (bijela boja) 22.dobava materijala silikoniranje sanitarije i završno čišćenje kupaonice CIJENA KUPAONICE SA MATERIJALOM I RADOVIMA PO SISTEMU KLJUČ U RUKE 15000 KN U cijenu je uračunato materijal,oprema i radovi gore navedeni u ponudi Keramiku i sanitariju odabrat kod nas u dućanu Zagrebačka 89 Sesvete ENMON Radovi traju 6do7 dana Garantni rok za kvalitetno izvedene radove 24 mjeseca OBRATITE NAM SE SA POVJERENJEM I DOGOVORITE TERMIN ZA UREĐENJE VAŠE KUPAONICE Sve radove koje preuzmemo izvodimo u dogovorenom roku uz poštovanje pravila struke i uz povoljne cjene. Na svaki Vaš upit dolazimo do Vas u najkraćem roku saslušati Vaše želje i prijedloge o budućem projektu vaše kupaonice, te Vam dajemo stručni savjet i ponudu. Posjedujemo svu potrebnu opremu i alate za kvalitetno i suvremeno izvođenje adaptacija kupaonica. Više informacija na : www.lovrinovic.hr facebook: Lovrinović d.o.o. Kontakt osoba: Dražen Lovrinović e-mail: info@lovrinovic.hr tel/fax: 012001861 mob:0922630269

oglasi
Preporuèi ovu stranicu prijatelju:
E-mail primaoca: Vaše ime:
Vaš E-mail:

malioglasi
Kontaktirajte Lovrinović d.o.o. putem ovog obrasca:
Poruka:                                                                    
  
 Vaš E-mail:
 


malioglasi

VOZILA i PLOVILA
Automobili, Vozila
Autodijelovi & Auto-oprema
Brodovi & Plovila
Brodooprema & dijelovi
Bicikli
Camp kućice & camp vozila
Mopedi & Skuteri
Motocikli
Motocikl-dijelovi & oprema
Šumska & poljoprivredna vozila
DOM
Antikviteti & Umjetnost
Dječji artikli & igračke
Gradjevinski materijal
Kuće-Vikendice-Tereni
Kućna tehnika-Strojevi
Namještaj
Odjevni predmeti i slicno
Stanovi-Apartmani-Lokali
Za kuću i vrt


ELEKTRONIKA
Foto & Video
Glazba-Film-DVD
Informatika
Informatička oprema & dijelovi
Telefoni
TV-Radio-Video-Stereo
TV-igre


HOBI
Glazbeni instrumenti
Knjige
Lov & Ribolov
Oružje
Satovi & Nakit
Sport & Hobi
Ulaznice & Putovanja

ŽIVOTINJE
Životinje
POSLOVNO
Alati-Strojevi
Najam
Poslovni kontakti
Turizam
Usluge
Posao, zaposlenja
Medicinska oprema


OSTALO
Ostalo
Oglasi za sve kategorije, kupujem i prodajem. Oglasi se u Hrvatskoj! Malioglasi u oglasniku HrvatskiOglasi.com su za privatne osoba i obrte u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Oglasi u svakoj županiji: Grad Zagreb, Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodskoposavska, Zadarska, Osječko-baranjska, Šibensko-kninska, Vukovarsko-srijemska, Splitsko-dalmatinska, Istarska, Dubrovačko-neretvanska, Medjimurska, kao i u  gradovima i njihovoj okolini: Zagreb, Karlovac, Osijek, Vukovar, Slavonski brod, Bjelovar, Sisak, Vinkovci, Pazin, Gospić, Varaždin, Krapina, Koprivnica, Čakovec, Rijeka, Pula, Umag, Rab, Krk, Zadar, Nin, Biograd na moru, Šibenik, Vodice, Skradin, Knin, Drniš, Split, Trogir, Senj, Sinj, Dubrovnik, Hvar, Brač, Bol, Brela, Plitvice, Kornati, Brijuni, Slapovi Krke i ostali.

Oglasi za ovaj oglasnik su kontrolirani i aktualni oglasi. Oglasi prikazani na HrvatskiOglasi.com nisu jedini, oglasnik nudi efikasno oglašavanje turističke ponude za vaš obrt ili neke druge djelatnosti kao Boende i Kroatien putem prezentiranja u Katalogu firmi. Ovo je brz, efikasan i jednostavan oglasnik gdje će vaši oglasi biti vidjeni.

KONTAKT  |  PODRŠKA
© Copyright 2003 - 2017   HrvatskiOglasi.com   Sva prava pridržana
reklama